SZC logo

Debreceni Szakképzési Centrum

OM kód: 203033/018 | 4028 Debrecen, Kassai út 25.

Intézmény logo

Debreceni SZC Építéstechnológiai és Műszaki Szakképző Iskola

HírekKözérdekű adatokTeamsKRÉTA
Széchenyi 2020

Hírek

2024. máj. 13.


DSZC Építech

  „Speciális” Szakiskolák Országos Sportfesztiválja

  Május 8-10. között ismét Baján rendezték meg a „Speciális” Szakiskolák Országos Sportfesztiválját a szokásokhoz híven asztalitenisz, atlétika és kispályás labdarúgásban rendezték meg a versenyt.

  „Speciális” Szakiskolák Országos Sportfesztiválja

  Az első napon, szerdán a megérkezés után került sor az asztalitenisz versenyre. A VI. korcsoportban Jónás Renátó és Balogh Tamás csoportelsőként várhatta az egyenes kieséses szakaszt. A legjobb 8 között ismét győztek és a döntőbe jutásért egymás ellen kellett mérkőzniük, amit szoros csatában Jónás Renátó nyert. A helyosztó mérkőzésüket megnyerték így Jónás Renátó az 1. míg Balogh Tamás a 3. helyet szerezte meg. Az V. korcsoportban Oláh Attila és Szilágyi Sándor csoportjukból másodikként jutottak tovább a legjobb 8 közé, ott azonban kikaptak. Oláh Attila 7. helyezést, Szilágyi Sándor 8. helyezést ért el.

  A második napon, csütörtökön délelőtt az atlétika versenyek kezdődtek. Minden versenyzőnk elindult legalább egy atlétikai számban. A legjobb eredményt Molnár István 1500 m futásban, valamint Jónás Renátó 200 m futásban érték el, így egyaránt a 6. helyen értek célba. Délután a kispályás labdarúgás csoportmérkőzései kezdődtek. Székesfehérvár csapatát 2-1 arányban győztük le, Komlóval pedig 1-1 arányú döntetlennel zártunk. Így a csoportunkat megnyertük és bejutottunk a pénteki négyes döntőbe.

  A pénteki zárónapon a házigazda bajaiakkal játszottunk a döntőbe jutásért. 1-0-ás hátrányból fordítottunk 2-1-es győzelemre és ezzel az első helyért mérkőzhettünk. Ellenfelünk a Pécs csapata erősnek bizonyult számunkra és a 2. helyen végeztünk. A különdíjak közül Kovács Donát elnyerte a legjobb kapus díjat. A csapat tagjai: Kovács Donát, Beri Martin, Beri Márió, Jónás Renátó, Balogh Tamás, Gulyás Gergő, Szilágyi Sándor, Molnár István, Oláh Attila. Testnevelőjük Molnárfi Tamás.

  GALÉRIA

  „Speciális” Szakiskolák Országos Sportfesztiválja

  pingpong 3.jpg
  pingpong 4.jpg
  20240509_083319.jpg

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Városnézés

  Városnézés

  A „KözleCADem” című NTP-TEHETSEG-23-0112 azonosítószámú pályázat keretében készült okos terepasztal világába pillanthatunk be a következő videón keresztül. A projektben résztvevő tehetségígéretek az építésen túl a projekt dokumentálására, az eredmények megörökítésére és publikálására is nagy hangsúlyt fektettek. A 7 fiatal megismerkedett a fotózás és videózás alapjaival valamint az utómunkával, a válogatással, archiválással és megosztással.

  2024. jún. 12.


  DSZC Építech

  Bemutatkoztak a tehetségek

  Bemutatkoztak a tehetségek

  Május 31-én mutatták be a „KözleCADem” projektben készült okos terepasztalt az NTP-TEHETSEG-23-0112 azonosítószámú pályázatban résztvevő tehetségígéretek.

  2024. jún. 10.


  DSZC Építech

  Diákjaink ismét segítettek

  Diákjaink ismét segítettek

  Debrecen és a DEMKI Nonprofit Kft. összefogásának köszönhetően megnyitotta kapuit a belváros ifjúsági közösségi tere, a BeugRoom, melynek munkálataiban a Debreceni SZC Építéstechnológiai és Műszaki Szakképző Iskola diákjai és oktatói is kivették a részüket.

  2024. jún. 5.


  DSZC


  Partnereink

  SZC logo

  Debreceni Szakképzési Centrum


  Debreceni SZC Építéstechnológiai és Műszaki Szakképző Iskola

  4028 Debrecen, Kassai út 25.

  Telefon: 06 52/525-350

  E-mail: igazgato@epitechdszc.hu

  OM azonosító: 203033/018

  Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2021/002420


  2024Debreceni SZC Építéstechnológiai és Műszaki Szakképző Iskola